Nederlands    Italiano

Tarieven
Tarieven voor Vertaaldiensten

Prijs per woord (gerekend in de doeltaal)

Onderstaande tarieven gelden voor vertalingen aangeleverd in .doc, .docx, of .txt formaat. Voor overige formaten geldt een meerprijs.

De variatie in het woordtarief wordt veroorzaakt door de moeilijkheidsgraad en de gewenste levertijd. Op onze offerte wordt een vaste prijs vermeld.
* De prijs wordt berekend in de doeltaal
** Deze toeslag geldt voor vertalingen van het Nederlands naar een andere taal dan het Engels, Duits, Spaans of Frans. Of wanneer het Nederlands niet in de talencombinatie voorkomt.
*** Wij hanteren een spoedtarief als u de vertaling binnen 24 uur geleverd wil hebben, of als u de vertaling op vrijdag aanbied en op maandag geleverd wil hebben.

We doen ons uiterste best om alle informatie op deze website zo accuraat mogelijk weer te geven. Aan de genoemde prijzen kunnen echter geen rechten worden ontleend, de prijzen vermeld in een offerte zijn leidend, zie ook onze disclaimer

Voor een overzicht van de kosten van uw vertaling kunt gratis een offerte bij ons aanvragen.


Tarieven voor Tolkdiensten

Voor tolkdiensten voor nieuwe klanten wordt er een aanbetaling gevraagd van een derde van het bedrag dat in de offerte gegeven is.Voor tolkdiensten op locatie hanteren wij de volgende tarieven:
Wij hebben meerdere telefoonlijnen waardoor wij ook telefonische simultaan-tolkdiensten kunnen aanbieden als uw gesprekspartner niet op de zelfde locatie aanwezig is.
Binnenkort hebben wij zowel Nederlandse als Italiaanse telefoonnummers zodat uw gesprekspartner in Italie ook tegen een lokaal telefoon tarief met ons kan bellen.
Wij zullen binnenkort ook een "conference call" kunnen aanbieden onafhankelijk of uw gesprekspartner zich in Nederland of in Italie bevind.U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Voor onze vaste klanten hanteren wij speciale tarieven. Informeer naar onze voorwaarden.